Morgan's

Published Jun 13, 21
0 min read

Baardolie: Dit Is Wat Je Er Allemaal Over Moet Weten

OK, laten we nu eens kijken naar de ‘hoe’ van het gebruik van je baardborstel: De eerste stap omvat timing. pre-shave. Met andere woorden, het moment waarop je besluit om je baard te borstelen is erg belangrijk als je wilt dat je baard er goed uitziet. Ochtenden zijn een ideaal moment om je baard te borstelen, omdat zoals de meesten van ons, je dagelijkse verzorgingsroutine plaatsvindt in de ochtend en we allemaal last hebben van de gevreesde bedbaard. Borstelen terwijl het zo nat is, kan ervoor zorgen dat je haar verliest dat je zo prachtig hebt uitgegroeid. Veel echte baardmannen raden aan om je baard te borstelen na het aanbrengen van baardolie of een ander soort vochtinbrengende crème. Een hoogwaardige borstel of baardkam verspreidt de oliën (inclusief de natuurlijke oliën van je huid) gelijkmatig over je haarzakjes.

Hoe Gebruik Je Baardolie?

Volume Hair PlusAftershave
Begin met de toppen van je baard en werk langzaam je weg hoger naar je gezicht. Werk zachtjes door alle klitten heen. Er kan wat ongemak zijn, maar het borstelen van je baard is meestal rustgevend en ontspannend. Geniet van de taak. Maak er ook een gewoonte van om je baardborstel eens per week schoon te maken. Spoel het een paar minuten in de oplossing en spoel het vervolgens grondig af om de zeep weg te wassen. Baardborstels helpen je baard er goed uit te zien. Dat weten we en het is een goede reden om je borstel regelmatig te gebruiken. Maar baardborstels – vooral de haarborstels van zwijnen – doen meer dan alleen maar een fantastische baard geven - pomade.

Wat Is Baardolie? - Mannenverzorging

Rond het einde van de eerste maand en in de tweede maand waarin je je baard helemaal opnieuw kweekt, wordt een baardborstel een belangrijk onderdeel van je verzorging. Borstels bevorderen de haargroei en voorkomen haaruitval. Dat komt omdat de haren in de borstel van een zwijn zachtjes de huid masseren en de bloedtoevoer naar je haarzakjes vergroten - Dutchbeards. Een borstel verdeelt de oliën gelijkmatig door je baard, die droge en jeukende baarden herstelt. Als je ooit baardjeuk hebt gehad, begrijp je wat een opluchting het is om het te stoppen. Het komt erop neer dat een baardborstel een geweldig conditioneringsinstrument is. De textuur van je baard wordt verbeterd door een baardborstel te gebruiken.

Proraso

Een baardborstel maakt de krullen (en knopen en klitten) los en verandert ook de textuur van je baard, zodat deze rechter ligt - extro cosmesi. Op zijn beurt geeft dit je baard een vollere, meer geconditioneerde uitstraling. Omdat je borstel de oliën gelijkmatig door je haar verdeelt, geeft het je baard een natuurlijke glans. Door dagelijks een borstel te gebruiken, “trainen” je haarzakjes om in de gewenste richting te groeien. Je weet hoe het is om wakker te worden met je baardhaar dat in verschillende richtingen uitsteekt. Geef het een dagelijkse borstel en het zal snel doen wat je wilt. Je baardborstel maakt je baard ook zachter, vanwege de manier waarop het olie door je haarzakjes verdeelt.

Volume Hair Plus

Borstels zijn bijzonder goed voor deze taak, hoewel de haarborstel van een zwijn ook stofdeeltjes en al het andere dat in je baard blijft zitten (zoals voedsel bijvoorbeeld) verwijdert. Lees ook: elektrische tandenborstels, van gewoon goed tot slim met bluetooth Baardborstel, baardkam. Geen het verschil, toch? Er zijn veel verschillen tussen een baardborstel en een baardkam, en je moet erover nadenken voordat je besluit welke te gebruiken, hoewel veel baardexperts zeggen dat je ze allebei kunt en misschien wel zou moeten gebruiken. headblade. js sloane. Baardkammen zouden in je verzorgingsset moeten zitten, en ik heb hier enkele ideeën over welke kam je moet kiezen. Waarom? Omdat ze een breed doel dienen, waaronder styling en training van je haar om in de gewenste richting te blijven. Een baardkam kopen is hetzelfde als een baardborstel kopen omdat je niet te goedkoop wilt gaan.

Dr K

Een El Cheapo-kam gaat twee dingen bereiken: het zal aan je haarzakjes trekken en de groei van gespleten haarpunten bevorderen, en het zal je baard meer statisch gevoelig maken. Dus zelfs als de kam je helpt om jouw baard te stylen zal het aan het einde van de dag weer één warboel zijn. Baardbalsem. Je kunt zowel een baardkam als een baardborstel gebruiken, maar ik denk dat het op een aantal basisprincipes neerkomt: Een baardkam is over het algemeen een beetje beter voor het stylen van je baard (en snor). Dat wil niet zeggen dat baardborstels geen stylingdoel hebben, maar kammen hebben hier een kleine voorsprong, omdat ze een betere algehele controle bieden dan borstels.

Baardmasker

De verschillende lengtes van de borstelharen tillen je haren van je huid. Een kam daarentegen heeft de neiging je haar naar beneden te duwen. Een borstel heeft een voordeel ten opzichte van een kam in die zin dat het beter is om je baardharen te trainen in de richting die je wilt.
Dr KPercy Noblemen
Ten slotte zullen veel baardmannen je vertellen dat een borstel nuttiger is in de vroege stadia van de baardgroei (baardconditioner). De theorie is dat het gemakkelijker is om je baard vanaf het begin te trainen, in plaats van nadat het volledige groei heeft bereikt. Maar ik zou adviseren er pas na een maand van baardgroei mee te beginnen.

Baardolie, Nieuw En Exclusief

Baardborstel in handzaam formaat van perenhout met wildzwijnen haar. Onmisbaar voor een goed verzorgde baard! Gratis verzending boven € 50,- Voor 15. 00 besteld, zelfde dag verzonden - mr bear. Geplaatst op 27 Maart 2020 Door Sofie Wolf Een baard onderhouden vraagt kennis, het juiste materiaal én de juiste producten. Regelmatig (twee of drie keer per week) je baard wassen met baardshampoo is een must, zowel voor je baardharen als voor je onderliggende huid. Baardshampoo is speciaal samengesteld om de dikkere en drogere haren van je baard schoon te houden.

Wat Is De Beste Baardolie Van 2021?

ShampooScheerstandaard


Na het reinigen kan je overgaan tot het verzorgen van de baard. Baardharen zijn vaak stug en moeilijker in model te brengen dan gewone hoofdharen. Een baardkam en baardborstel zijn daarom geen overbodige luxe. baardzeep. Vermijd de plastic varianten als je geen last wil hebben van statische elektriciteit (bluebeards revenge). Kies daarom voor een houten of hoornen kam en een borstel met natuurlijke haren. Een kam gaat wat dieper in je baard om alle haren goed mee te nemen. Met een baardborstel maak je de haren wat zachter, de borstel neemt ook de losse haren mee uit je baard, zodat je baard er verzorgd uit blijft zien. Net zoals de baardkam, gebruik je de snorrenkam om je snor in model te kammen (scheerzeep).

Captain Fawcett

Wat Is De Beste Baardolie Van 2021?Scheercrème
Snorrenwax is aangewezen om je snor in model te brengen maar ook om een mooie glans aan te brengen en je snorharen te hydrateren. Gebruik een kleine hoeveelheid wax, kneed en verdeel over je handpalm en breng vanaf het midden op je snor aan en werk naar buiten toe. Laat de uiteinden wat langer groeien voor een snor met krullend karakter. De textuur van balsem is steviger dan die van olie, waardoor er meer product in de baard achterblijft en minder in de huid doordringt. Gebruik daarom baardbalsem voor de verzorging en het vormen, gebruik baardolie voor het hydrateren van je huid. Baardbalsem verlicht ook jeuk, schilfering en irritatie tijdens de groei van uw baard.

Navigation

Home

Latest Posts

Vind Jouw Nagelstudio Met Bruidsnagels

Published Nov 18, 21
6 min read

Gellak Nagels - Leeuwarden

Published Sep 27, 21
6 min read