Vind Jouw Nagelstudio Met Bruidsnagels

Gepubliceerd nov. 18, 21
6 min read

Bruidsnagels

Nagelstudio - Trouwen - LeeuwardenGaat U Trouwen? Bruidsnagels


Wanneer je een aanvraag voor bruidsnagels krijgt, moet je rekening houden met een aantal zaken. Een set bruidsnagels is niet hetzelfde als een ‘gewone set’ die je plaatst. Deze nagels spelen een belangrijke rol op de grote dag en moeten helemaal naar wens zijn. Bespreek de wensen goed door en maak eventueel van tevoren al een afspraak.

Liesbeth van Wingerden van Wings Nails begint ongeveer twee maanden van tevoren al met de voorbereidingen. ‘Ik bespreek wat ze wil, analyseer de nagels, voer manicures uit en geef olie mee. ‘ Daarnaast bekijkt ze wat het beste werkt voor de nagels van de klant. Ook nagelstylist Saida Kouwenhoven van Anrosa Nagelstyling, manicure & opleidingen kan dit beamen.

Gellak Nagels in Leeuwarden

Matchen met de jurk Door de bruid te vragen om een stukje stof van de jurk, kan je het motief van de jurk verwerken op de nagels met een leuke nail-art. Ook leuk: verwerk een nail-art met steentjes op de nagels om deze te laten matchen met de trouwring. Bekijk ook of je de juiste kleuren in huis hebt voor deze set en bestel deze eventueel.

De bruid is misschien niet gewend aan kunstnagels en je wil natuurlijk niet dat er ongelukjes gebeuren. Stel haar ook op de hoogte van de garantie en geef aan tot welk moment ze jou kan bereiken wanneer er onverhoopt toch een nagel afbreekt. Natuurlijk hebben we ook een aantal inspirerende voorbeelden voor je op een rijtje gezet! .

Bruidsnagels

Op de mooiste dag van uw leven denkt u aan alles; een schitterende jurk, schoenen, mooie bijpassende make-up, de kapper etc. Natuurlijk horen hier ook mooie verzorgde handen bij, want daar moet de ring omheen en daar kijkt iedereen deze dag naar. Voor deze mooie en belangrijke dag kan ik ervoor zorgen dat uw nagels er op zijn mooist uitzien.

Voor u wordt er eerst een voorbeeld gemaakt op een proefnagel zodat u precies weet hoe uw nagels er op de mooiste dag van uw leven uit komen te zien. De datum voor de desbetreffende set nagels wordt zo dicht mogelijk gepland rond de trouw datum. Mocht u geen tip verlening op uw natuurlijke nagels willen dan is het ook mogelijk om een mooie nagel te creëren op de natuurlijke nagel.

Bruidsnagels Voor De Mooiste Dag Van Uw Leven - Nagelstudio - Leeuwarden

Zijn versieringen mogelijk? Je bruidsnagels kunnen in onze nagelstudio uiteraard voorzien worden van kristallen, tekeningen, motieven, ... Meestal wordt gekozen voor een natuurlijke, verzorgde look eventueel met enkele kristallen.

Je krijgt een nieuwe mooie set acryl/ gel nagels. Je kunt kiezen uit naturel of french manicure. De nagels kunnen eventueel worden afgelakt of versierd worden met een mooie bruidsnailart. Je kunt zelf je wensen of ideeën aan mij door geven. Wij spreken van te voren af met wat je wensen zijn en maken zo samen het ontwerp over wat jij wilt.

Nagelstudio, Gelnagels, Acrylnagels in Leeuwarden

afgestemd is op je jurk) dan is dat ook mogelijk. Het is ten slotte jou dag. Breng je de bruidsmeisjes, getuigen of familie zoals moeder of schoonmoeder mee? Dan krijgt die een korting voor haar nagels van 10%!!! AKTIE Lever na de trouwdag een mooie foto in van de handen met bijv.

Perfecte Nagels Bij Je Bruiloft - Nagelstudio in LeeuwardenNagelstudio, Gelnagels, Acrylnagels in Leeuwarden

Naast je gezicht zijn je handen dagelijks het meest in beeld (Nagelstudio Leeuwarden). En op je trouwdag helemaal. Je draagt je bruidsboeket in je hand, je geeft je gasten een hand, jullie schuiven de trouwringen om elkaars vingers, je tekent de trouwakte…. Zorg er daarom voor dat je handen er verzorgd uitzien.

Bruidsnagels Voor De Mooiste Dag Van Uw Leven - Nagelstudio in Leeuwarden

Maak jij je zorgen om je nagels? Vraag dan een nagelstyliste om advies en een behandeling voor een perfect resultaat! Bij een nagelstyliste kun je terecht voor advies over je nagels en kun je mooie en sterke kunstnagels laten aanbrengen in de vorm en lengte van jouw voorkeur. Nagelstudio Leeuwarden. Ook voor een manicure, het verstevigen van je eigen nagels en het verzorgen van je nagelriemen kun je hier terecht.

O ja, overleg met je nagelstyliste voor een laatste check van je nagels vlak voor je trouwdag. Mooie, verzorgde nagels en handen vallen op en staan elegant. Na het aanbrengen van je kunstnagels wil je die natuurlijk in een mooie kleur gelakt hebben, passend bij je uiterlijk en je bruidskapsel.

Nagelstudio - Trouwen in Leeuwarden

Vraag je nagelstyliste ook eens om nail art, ofwel het versieren van je (kunst)nagels met lak, steentjes, stickertjes of veertjes. Uniek!.

Professionele nagelstyling Ga In Style en laat je nagels schitteren ... Bruidsnagels ARRANGEMENTEN: Een bruiloft is een van de mooiste gebeurtenissen in je leven. Op deze dag is overal aan gedacht, prachtige kleding voor het bruidspaar, een trouwlocatie, schitterende ringen, een mooi boeket en nog veel meer. Daar horen natuurlijk ook prachtige handen en nagels bij.

Bruidsnagels, Diverse Soorten Mooie Kunstnagels

Nu heeft iedereen andere voorkeuren en gelukkig zijn er vele verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen tussen 2 arrangementen. Arrangement 1; Manicure in combinatie met kunstnagels met verlenging van de eigen nagel. Arrangement 2; Manicure in combinatie met Blush Gel (Biab) op de natuurlijke nagels zonder verlenging. Wat zijn je wensen? Er is van alles mogelijk, een klasieke French Manicure, Babyboom, color gellak, Nailart enz.. Nagelstyliste Leeuwarden..

Vlak voor de bruiloft kom je voor de 3e afspraak en maken we je bruidsnagels met eventuele nailart naar keuze. ARRANGEMENT 2 Bruidsarrangement Standard Naturel Nail Treatment zonder verlenging v. a - Bruidsnagels.€75 Intake + proefnagel (gelieve minimaal 3-4 weken voor de bruiloft) Blush gel (Biab) basis behandeling + nagelriemolie voor thuis (1-2 dagen voor de bruiloft) Cadeautje Deze behandeing is geschikt voor mensen die al van nature een mooie lengte nagels hebben en deze net wat meer aandacht willen geven voor de bruiloft.

Vind Jouw Nagelstudio Met Bruidsnagels in Leeuwarden

De Blush gel (Biab) Zorgt voor een mooie natuurelijke versteviging van de nagels (Nagelstudio Leeuwarden). Uiteraard kunt u de Blush gel (Biab) nagels uitbreiden met nailart, een french of bijvoorbeeld Swarovski steentjes.

Op je trouwdag moeten handen en nagels er natuurlijk perfect uitzien. Voor een lekker verzorgd gevoel op ieder ogenblik op de mooiste dag van je leven hebben zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Shellac in combinatie met een manicure naar keuze geeft al heel mooi verzorgd resultaat. Als u kunstnagels wilt, raden wij u aan om die een drie weken voor de trouwdag te laten doen, zodat u eraan kunt wennen en genoeg tijd heeft om de ideale vorm, lengte en kleur te bepalen.

Nagelstudio, Gelnagels, Acrylnagels in Leeuwarden

Trouwen met de mooiste nagels, dat hoort er toch echt gewoon bij! 1 kunstnagelset, 1 opvulbehandeling, (120 min).

Mooie, verzorgde nagels maken de bruid helemaal tip top klaar voor een prachtige dag. Wil je ze langer of juist kort, wil je alleen een kleurtje of juist met nailart. Babyboom of een French ( witte rand) het kan allemaal. Wil je de nagels langer dan dat je natuurlijke nagels zijn dan adviseer ik je om daar niet vlak voor de bruiloft mee te beginnen.

Babyboom Nagels in Leeuwarden

Vaak komen mensen een aantal weken van te voren om de kunstnagels te laten zetten en dan voor een opvulbehandeling vlak voor de trouwerij zelf - gellak nagels. Wil je alleen gelpolish op de natuurlijke nagel dan is dat niet nodig maar het mag natuurlijk wel. Dan kun je op je gemak in mijn assortiment kijken welke kleur enzovoorts, je op je bruiloft op je nagels zou willen.

Navigation

Home

Latest Posts

Vind Jouw Nagelstudio Met Bruidsnagels

Published Nov 18, 21
6 min read

Gellak Nagels - Leeuwarden

Published Sep 27, 21
6 min read